Hand upp alla som vill gå på vårt bröllop!

Det där med gästlista hörrni... Vi har inte så stor släkt nån utav oss så det är inget större problem att få med de vi har. Det stora problemet är våra släkt och vänners respektive som vi inte känner och vissa som vi aldrig ens träffat. Platserna är av förståeliga skäl begränsade så det är i dagsläget över 20 personer i kategorin respektive och gamla vänner som behöver gallras bort. Känns som vi står i idolauditon och ska välja vilka som går vidare.... En del av mig vill ha fest för varenda vän som gratulerat oss och engagerar sig på olika sätt i vårt kommande bröllop men också i våra barn och annat i livet. Ibland kommer råd, stöd och lyckönskningar från de mest oväntade håll snarare än de man förväntar sig det mer från.

Just nu har vi i alla fall lyckats ta fram de mest självklara vännerna och familjen. Nästa blir respektive vs gamla vänner som får dela på de sista platserna. Vi har tänkt att ha ca 70-75 gäster totalt och försöker tänka vilka vill VI ska vara där?

 Men vissa skulle jag vilja fråga; VILL ni överhuvudtaget komma på vårt bröllop? Många har inte ens träffar våra barn av de gamla stora gängen vi umgåtts med. Vissa har inte bjudit oss på en enda tillställning de själva arrangerat... 

RSS 2.0