Tips brudfrisyr

Jag har haft möte med min frisör och berättat hur jag vill ha håret på bröllopsdagen. Jag vill ha halvt utsläppt ungefär som såhär: 
Hon gav mig tips för hårförlängning i bröllopshåret att clips är bättre. De går att sätta där man vill och i vilken riktigt man vill för den specifika frisyren, de lockar sig bättre och lockarna smälter bättre in i vanliga håret än i löshår med tex keratinfästen.

För lockarna behöver man göra ganska tätt mellan varje böj på locken för att de inte ska hänga ut sig. Lockarna på bilderna är för lösa för att hålla hela dagen enligt min frisör.

Jag skulle färga håret 1,5 vecka innan så att ev ojämnheter i slingorna ska hinna lägga sig och jag ska inte klippa mig. Slitet hår håller lockarna bättre. Då ska jag även beställa löshår.

Dagen innan bröllopet ska jag tvätta håret med schampo och balsam, men bara i topparna och skölja noga. Sen ska jag föna håret uppochner och absolut inte ha tofs i! Det ger märken/tofsrand som bara går att lösa upp med schampo. 

Jag litar på att min frisör gör ett toppenjobb, hon verkar ha koll på läget, gör mycket håruppsättningar och har tom tävlat i det så det ska nog bli bra det här! Hon sa att jag skulle kunna ha ett hårsmycke under slöjan som syns när jag inte längre har slöjan på. Men jag vet inte om det blir lite för mycket? Vad tycker ni? 


RSS 2.0